お知らせ

2023.2.8

海外からのゲストにおすすめ、日本の食文化体験コース Japanese food culture experience course

【海外のゲストにおすすめのコース】

 

ずわい蟹と豚の「出汁しゃぶ」に季節の料理が付いたコースに
乾杯に香り高い青竹酒と食後の抹茶、お土産に漆塗りの竹箸までお付けいたしました。
海外からのゲストに、ご旅行の思い出に、おすすめでございます。

アレルギーや宗教上の理由による食事制限にも対応可能です。ご予約の際にお知らせください。
英語のオンライン予約サイトがあります。ページ下の店名をクリックしてご覧ください。
英語のメニューに加え、ご注文のコースの詳しい英語解説もご用意しております。
また、スタッフは簡単な英語を話し、翻訳機もご用意しております。

 

瓢喜,青竹酒,日本酒,しゃぶしゃぶ,東京

 

【Recommended course for foreign guests】
Snow crab and pork Dashi Shabu with seasonal dishes.
This is a special course that includes a fragrant Aotake-sake( Sake is in a green bamboo sake cup) ,matcha green tea after the meal, and bamboo chopsticks as a souvenir.
Dietary restrictions due to allergies or religious reasons can be accommodated. Please let us know when you make a reservation.
We have an English online reservation site. Check out below.
In addition to the English menu, you can also see detailed English explanations of the course you eat.
Staff can speak simple English. You can also use translation machines.

 

■English online reservation site

Kyoto Hyoto Ekimae Main restaurant

Kyoto Hyoto Shijo-karasuma 

Kyoto Hyoto Shibuya

 

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